A154 THYS DSC08137 bewerkt

Woning Kriekelaar

De woning is gesitueerd in een uitgesproken landelijke gebied van Sint-niklaas.

A154 THYS DSC08137 bewerkt
A154 THYS DSC081352 bewerkt


De landelijke woning met een rieten dak is een prachtig voorbeeld van hoe traditioneel en modern design samen kunnen komen in een harmonieuze combinatie. Deze vrijstaande villa, gelegen in een rustige, landelijke omgeving, straalt een unieke charme uit die onmiddellijk de aandacht trekt.Het rieten dak, een kenmerkend element van deze woning, voegt niet alleen een esthetisch aantrekkelijke en natuurlijke uitstraling toe, maar biedt ook uitstekende isolatie. Het zorgvuldig vervaardigde rieten dak, gecombineerd met de hoge afwerkingsgraad, benadrukt de aandacht voor detail en het vakmanschap dat in de bouw van deze villa is gestoken.

A154 THYS DSC08109 bewerkt
A154 THYS DSC08099 bewerkt

Hoewel de woning een klassieke landelijke uitstraling heeft, beschikt het over een modern karakter dat duidelijk zichtbaar is in het interieur. De open plattegrond, grote raampartijen en strakke lijnen creëren een gevoel van ruimte en licht.

De grote ramen bieden een prachtig uitzicht op de omliggende natuur en laten overvloedig daglicht binnenstromen, wat bijdraagt aan het gevoel van ruimte en verbinding met de landelijke omgeving en aangelegde tuin met poolhouse.

A154 THYS DSC08100
A154 THYS DSC08121 bewerkt


De tuin rondom de woning is een oase van rust en groen met een open karakter voor de overzichten naar de omliggend landschap. Het overdekte terras aan de woning is de ideale plek om heel het jaar door te kunnen genieten van de buitenlucht en de schoonheid van het platteland. Het terrein biedt ook voldoende ruimte voor een zwembad met poolhouse.

A154 THYS DSC08129 bewerkt

Projectgegevens

Opdracht

bouwen van een ééngezinswoning met poolhouse

Opdrachtgever

Dhr en Mevr TVP

Architectuur

a154 architecten

interieur

Lievois interieurarchitecten

Stabiliteit

Mieke Schamps

Oppervlakte woning

362 m²

Oplevering

2023

Fotografie

More social