A154 SPITTER 2

Studentenhuisvesting

Bij a154 bieden we deskundige diensten in studentenhuisvesting, van projecten in Kortrijk tot ontwikkelingen in Leuven. Met ervaring in het bouwen van studentenkamers variërend van 30 tot 300 units, zijn wij uw vertrouwd met elk type studentenhuisvesting.

GANDA_Ams 1154 Upg Str Def Beeld E 8Bit

Onze ontwerpen voor studentenkamers zijn altijd afgestemd op de stedelijke omgeving waarin ze worden gebouwd. Of het nu gaat om een historische binnenstad of een nieuw ontwikkelingsgebied, wij begrijpen de context en passen onze ontwerpen hierop aan voor een naadloze integratie.

Kannunik Gatekannunik 182 Small
A154 SPITTER 5

De kwaliteit van zowel de individuele kamers als de gemeenschappelijke delen worden bewaakt. Goed ontworpen kamers bieden namelijk een prettige en inspirerende leefomgeving, bevorderen het welzijn en de productiviteit van studenten. Kwalitatieve gemeenschappelijke ruimtes vormen het hart van het studentenhuis, waar sociale interactie wordt gestimuleerd en een gevoel van gemeenschap wordt bevorderd. Investeringen in kwalitatieve studentenkamers en leefruimtes dragen bij aan het creëren van een positieve woonomgeving voor zowel de studenten als de omwonenden.


A154 P1957 PROMOBUILD Janseniushof Leuven Cam 002 20240426

Ons team is vertrouwd met alle technische aspecten van het vergunningsproces, bouw- en brandvoorschriften, omgevingsgevoeligheid en het onderzoeken en verwerken van eventuele randvoorwaarden. Ook wordt de technische installaties al vanaf het ontwerp ingepast in het ontwerp om zo een sterk architectuur en een vlotte uitvoering en later een rendabel onderhoud te verzekeren.

Wij bieden een volledige service, van ontwerp tot oplevering. Van ruwbouw tot de interieurinrichting. Daarnaast hechten we in uitvoering enorm belang aan een correcte time line. Zo wordt er in het ontwerpproces al rekening gehouden met de meest efficiënte bouwmethodes om zo de bouwfase in te korten om zo beoogde opleveringsdatum ter harte te nemen.

Co2 20240308 a154 toemaatragel 2a
A154 P1957 PROMOBUILD Janseniushof Leuven INT4 HR
A154 P1957 PROMOBUILD Janseniushof Leuven gemeenschappelijke keuken HR Portrait
ZUID_Upkot Kaai 004Web


Ga terug naar pagina Expertise