A154 Deinze Ext 1 Final jpg

PPS

Als a154 kan zich succesvol navigeren door PPS-procedures en de uitwerking hiervan. Met ons begrip van PPS-methodologieën en ons vermogen om snel te schakelen met behulp van onze BIM-modellen, leveren we efficiënte ontwerpprocessen.

A154 Deinze II 47

Ons uitgewerkte dossier spreekt voor zich en is een krachtig instrument om aanbestedende instanties te overtuigen. Het documenteert niet alleen onze uitgebreide ervaring in het beheren van complexe PPS-projecten, maar benadrukt ook onze capaciteit om innovatieve oplossingen te bieden die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en efficiëntie. Met a154 als partner kunnen zowel onze private partners als aanbestedende overheden vertrouwen op een samenwerking die leidt tot succesvol en duurzaam resultaat.

Door middel van gedetailleerde maquettes streven we naar sterke en doordachte ontwerpen die zowel functioneel als esthetisch zijn.


In bouwteam loopt de werkwijze deels overeen met PPS-procedures.

Een zorgvuldig samengesteld team van opdrachtgevers, ingenieursbureaus, aannemers,… vooraf zorgvuldig geselecteerd om het project succesvol te realiseren.

Samen met alle partijen gaan we op zoek naar de meest optimale detaillering van de verschillende bouwelementen, te beginnen vanaf de ontwerpfase. Hierdoor streven we ernaar om vervolgens een gedetailleerd en volledig aanbestedingsdossier te creëren, wat vervolgens resulteert in een soepele overgang naar de werffase. Deze nauwe samenwerking en uitgebreide planning stellen ons in staat om efficiënt en effectief te werken, met als resultaat hoogwaardige projecten en tevreden klanten.

A154 Deinze II 28
A154 Deinze Ext 5 Final jpg
A154 Deinze Ext 6 Final jpgGa terug naar pagina Expertise