A154 kortrijksesteenweg straatrij 3

Mixed use

Onze expertise in het ontwerpen en bouwen van multifunctionele gebouwen die verschillende programma's naadloos integreren. Van retailcentra met gestapelde studentenkamers op de dakverdieping tot grootschalige stadsprojecten met diverse functies, wij creëren gedragen programma's die op schaal geïntegreerd worden in hun omgeving.

A154 Kortrijksesteenweg gif


Van retailcentra met gestapelde studentenkamers op de dakverdieping tot grootschalige stadsprojecten met diverse functies, wij creëren gedragen programma's die op schaal geïntegreerd worden in hun omgeving.

Onze mixed used projecten omvatten een combinatie van klassieke appartementsgebouwen, assistentiewoningen voor ouderen en andersvaliden, expatwoningen als commerciële functies en meer.

A154 speurder C
A154 speurder B
A154 Beeld C

Bovendien zijn we pioniers in het integreren van technologische toepassingen volgens het principe van industrie 4.0 in industriële gebouwen. Denk aan volledig geautomatiseerde magazijnen gekoppeld aan kantoorgebouwen met hedendaags comfort en aandacht voor sociaal welzijn voor arbeiders als bedienden. Voor wie nog een stap verder wil gaan, bieden we ondersteuning bij het behalen van Well-certificaten, waarmee we de gezondheid en het welzijn op kantoor optimaliseren.

Ontdek hoe wij, samen met onze klanten, streven naar het perfecte programma dat voldoet aan hun behoeften of perfect past op een specifieke locatie. Met behulp van ontwerpend onderzoek en grondige analyses werken we aan een ontwerpvisie die de basis vormt voor het bepalen van het ideale programma. Samen creëren we iets bijzonders die de bouwlogica niet over het hoofd ziet maar wel die de bekende verwachtingen overstijgt.

A154 Blue line storage

Ga terug naar pagina Expertise